За нас

КОИ СМЕ НИЕ ?

Нашата мисия: Осигуряване на спокойствие и сигурност за нашите клиенти

   "СЕКЮРИТИ ПРОТЕКТ.БГ" ЕООД е охранителна фирма регистрирана през 2015г. Има национален лиценз за сигнално-охранителна дейност и лиценз за охрана на имущество на физически и юридически лица.

За нас сигурността на всеки дом и бизнес е основен приоритет. Водени от това убеждение ние създадохме SecurityPROtect.bg. Техническата сигурност като специфична област определя високи изисквания и качество при изготвяне и изпълнение на проектите. Технологиите позволяват прилагането на различни методи за наблюдение и охрана. Независимо от това, къде се намирате по света, системите ни за сигурност  ще ви известят при проникване. Екипът ни се състои от професионалисти, чийто опит е гаранция за високо качество на предлаганите от нас услуги. Уверяваме ви, че инсталираните от нас висококачествени системи ще осигурят желаното спокойствие. Нашата дейност и успех през годините се дължат на познаване на нуждите и защита на интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Опит, усетът, отличният професионализъм и експертиза са гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност, използвайки последните достижения на техническите системи за сигурност.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

ИНЖЕНЕРИНГ

Индивидуално изготвяне на проекти
Здравата основа на всяка добре изградена система за сигурност е адекватното й проектиране.

На база нашият опит и умения ние можем да дадем бърза и адекватна оценка. Въз основа на нея ще реализираме проекта съобразявайки се с добрите практики.

Подкрепа

Техническа поддръжка на системи
Наясно сме със забързаното и натоварено ежедневие на клиентите ни, именно за това желаем да ги подкрепим с осигуряване на дълго и надежно работеща система.

Този наш стремеж има за цел да допринася за спокойствието в дома и разтеж в бизнес.

Оптимизация

Оптималност във всяко отношение
Постигане на най-добър резултат по отношение на техническо изискване и цена е една от нашите идеологии. Това се постигнa с качества като професионализъм, иновативност и знание.

Ние ценим ресурсите в този бързо развиващ се свят.